Milletvekili Sarıçam Kırklareli'ne yapacakları yatırımları anlatacak
TRAKYA 2000 - Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin tatile girmesiyle birlikte AK Parti Kırklareli Milletvekili Ahmet Gökhan Sarıçam seçim bölgesine gelerek çalışmalarına başladı.
AK Parti Kırklareli Milletvekili Ahmet Gökhan Sarıçam ilçe başkanlarıyla görüşerek Meclis’in tatilde olduğu süre boyunca bölgelerinde yapacakları çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulundu.
Milletvekili Sarıçam, “TBMM yaz nedeniyle her yıl olduğu gibi bu yılda tatile girdi. Bu süre içinde Kırklareli’yi adım adım gezerek vatandaşlarımızın sorunlarını dinleyeceğiz ve yapacağımız yatırımlarla ilgili bilgi vereceğiz. Bunun için bugün ilçe başkanlarımızla bir araya gelerek yapacağımız çalışmaları değerlendirdik. İlçe başkanlarımızla ilçelerimizde önümüzdeki dönemde hayata geçireceğimiz programlar öncesinde kapsamlı istişarelerde bulunduk. Sahadaki ihtiyaçları ve vatandaşlarımızdan gelen talepleri dikkate alarak, her ilçemize yönelik planlamalarımızı şekillendiriyoruz.
Hedefimiz, daha güçlü hizmet, daha fazla yatırım ve daha fazla eser siyaseti” dedi.