2000
20002

Hawaii'deki Kilauea Yanardağıyeniden lav püskürttü

Dünya 26.05.2025 - 18:32, Güncelleme: 27.05.2025 - 00:02
 

Hawaii'deki Kilauea Yanardağıyeniden lav püskürttü

ABD'nin Hawaii adasında bulunan ve dünyanın en aktif yanardağlarından biri olan Kilauea Yanardağı’nda yeniden patlama meydana geldi.
Dünyanın en aktif yanardağlarından Hawaii'deki Kilauea Yanardağı yeniden lav püskürttü Patlamanın ardından kraterden yükselen lavlar 300 metreye kadar ulaştı. 23 Aralık'tan bu yana süren hareketlilik devam ederken Kilauea bugün 23. kez patladı. Gözlemevi, hareketliliğin önce kuzey kraterinde başladığını ve lav fıskiyelerine dönüştüğünü belirtti. (İLKHA)
ABD'nin Hawaii adasında bulunan ve dünyanın en aktif yanardağlarından biri olan Kilauea Yanardağı’nda yeniden patlama meydana geldi.

Dünyanın en aktif yanardağlarından Hawaii'deki Kilauea Yanardağı yeniden lav püskürttü

Patlamanın ardından kraterden yükselen lavlar 300 metreye kadar ulaştı.

23 Aralık'tan bu yana süren hareketlilik devam ederken Kilauea bugün 23. kez patladı.

Gözlemevi, hareketliliğin önce kuzey kraterinde başladığını ve lav fıskiyelerine dönüştüğünü belirtti. (İLKHA)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve trakyaolay.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
aohbet islami chat omegla türk sohbet cinsel sohbet dini chat plastik çember