2000
20002
k mustafa 1

16 ilde organize suç örgütlerine operasyon: 55 tutuklama

Asayiş 30.10.2026 - 11:44, Güncelleme: 30.10.2026 - 16:01
 

16 ilde organize suç örgütlerine operasyon: 55 tutuklama

İçişleri Bakanlığı, 16 ilde organize suçlarla mücadele kapsamında düzenlenen operasyonlarda 198 şüpheli hakkında adli işlem yapıldığını, bunlardan 55'inin tutuklandığını bildirdi.
TRAKYA 2000 - Bakanlığın açıklamasına göre, Emniyet Genel Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Başkanlığı ile Cumhuriyet başsavcılıklarının koordinasyonunda yürütülen çalışmalar kapsamında 16 ilde operasyonlar gerçekleştirildi. Silah ve mühimmat ticareti yaparak suç örgütlerine lojistik destek sağladığı, silahlı örgüt kurduğu veya bu örgütlere üye olduğu, tehdit ve cebir yoluyla vatandaşlardan haksız kazanç elde ettiği değerlendirilen şüpheliler hakkında işlem başlatıldı. 198 şüpheli hakkında adli işlem yapıldı Operasyonlar kapsamında 198 şüpheli hakkında adli işlem uygulanırken, şüphelilerden 55'i tutuklandı, 29'u hakkında adli kontrol hükümleri uygulandı. Diğer şüphelilerin işlemlerinin sürdüğü belirtildi. Çok sayıda silah ve mühimmat ele geçirildi Operasyonlarda yapılan aramalarda 140 tabanca, 61 av tüfeği, 23 kurusıkı tabanca ve 2 uzun namlulu silah ele geçirildi. Ayrıca çok sayıda fişek, şarjör ve silah parçasına da el konuldu. İçişleri Bakanlığı, organize suçlarla mücadele kapsamında yürütülen çalışmaların sürdüğünü bildirdi. (İLKHA)    
İçişleri Bakanlığı, 16 ilde organize suçlarla mücadele kapsamında düzenlenen operasyonlarda 198 şüpheli hakkında adli işlem yapıldığını, bunlardan 55'inin tutuklandığını bildirdi.

TRAKYA 2000 - Bakanlığın açıklamasına göre, Emniyet Genel Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Başkanlığı ile Cumhuriyet başsavcılıklarının koordinasyonunda yürütülen çalışmalar kapsamında 16 ilde operasyonlar gerçekleştirildi.

Silah ve mühimmat ticareti yaparak suç örgütlerine lojistik destek sağladığı, silahlı örgüt kurduğu veya bu örgütlere üye olduğu, tehdit ve cebir yoluyla vatandaşlardan haksız kazanç elde ettiği değerlendirilen şüpheliler hakkında işlem başlatıldı.

198 şüpheli hakkında adli işlem yapıldı

Operasyonlar kapsamında 198 şüpheli hakkında adli işlem uygulanırken, şüphelilerden 55'i tutuklandı, 29'u hakkında adli kontrol hükümleri uygulandı. Diğer şüphelilerin işlemlerinin sürdüğü belirtildi.

Çok sayıda silah ve mühimmat ele geçirildi

Operasyonlarda yapılan aramalarda 140 tabanca, 61 av tüfeği, 23 kurusıkı tabanca ve 2 uzun namlulu silah ele geçirildi. Ayrıca çok sayıda fişek, şarjör ve silah parçasına da el konuldu.

İçişleri Bakanlığı, organize suçlarla mücadele kapsamında yürütülen çalışmaların sürdüğünü bildirdi. (İLKHA)

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve trakyaolay.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
dini chat giftcardmall/mygift Penis Büyütme Ameliyatı Meme Büyütme Ankara Burun Estetiği Ankara Lazer Epilasyon Ankara Lazer Epilasyon Ankara Dövme Sildirme Ankara Lazer Epilasyon Çayyolu Lazer Epilasyon Konya Cilt Bakımı Konya Kıl Dönmesi Tedavisi Ankara Hemoroid Tedavisi Ankara Meme Ultrasonu Ankara Radyolog Ankara Selülit Tedavisi Konya Göz Kapağı Estetiği Ankara