2000
20002

ÇBSK, Tekirdağ’a set vermedi

Spor 08.10.2025 - 00:04, Güncelleme: 08.10.2025 - 00:06
 

ÇBSK, Tekirdağ’a set vermedi

Bu galibiyetle moral bulan ÇBSK Voleybol Takımı, önümüzdeki haftalarda oynayacağı maçlar için de hazırlıklarına hız kesmeden devam edecek.
TRAKYA 2000 - Çorlu Belediyesi Spor Kulübü (ÇBSK) Voleybol Takımı, Türkiye Voleybol 2. Ligi maçında deplasmanda karşılaştığı Tekirdağ Voleybol İhtisas Kulübü'nü set vermeden 3 – 0 gibi net bir skorla mağlup ederek önemli bir galibiyete imza attı. Filede elde edilen bu galibiyet, Çorlu temsilcisinin ligdeki iddiasını bir kez daha gösterdi. Ligin kritik müsabakalarından biri olan karşılaşmadaÇBSK Voleybol Takımı, maç boyunca üstün bir oyun sergiledi. Setlerde rakibine hiç şans tanımayan Çorlulu sporcular sergiledikleri takım ruhu ve disiplinli oyunla sahadan galip ayrılarak taraftarlarını gururlandırdı. Bu galibiyet, takımı zirve yolunda bir adım daha ileriye taşıdı.   Başkan Sarıkurt'tan Kutlama   Maçın ardından bir kutlama mesajı yayımlayan Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, takımın başarısını gönülden tebrik etti. Başkan Sarıkurt, “Türkiye Voleybol 2. Ligi’nde Tekirdağ Voleybol İhtisas Kulübü’nü 3-  0 gibi net bir skorla mağlup eden ÇBSK Voleybol Takımı’mızı gönülden kutluyorum. Filede elde edilen bu önemli galibiyette emeği geçen tüm sporcularımızı ve teknik ekibimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum. Sporcularımızın azmi ve kararlılığı bizlere büyük gurur yaşattı. Çorlu Belediyesi olarak her zaman sporun ve sporcumuzun yanında olmaya devam edeceğiz.” dedi.    
Bu galibiyetle moral bulan ÇBSK Voleybol Takımı, önümüzdeki haftalarda oynayacağı maçlar için de hazırlıklarına hız kesmeden devam edecek.

TRAKYA 2000 - Çorlu Belediyesi Spor Kulübü (ÇBSK) Voleybol Takımı, Türkiye Voleybol 2. Ligi maçında deplasmanda karşılaştığı Tekirdağ Voleybol İhtisas Kulübü'nü set vermeden 3 – 0 gibi net bir skorla mağlup ederek önemli bir galibiyete imza attı. Filede elde edilen bu galibiyet, Çorlu temsilcisinin ligdeki iddiasını bir kez daha gösterdi.

Ligin kritik müsabakalarından biri olan karşılaşmadaÇBSK Voleybol Takımı, maç boyunca üstün bir oyun sergiledi. Setlerde rakibine hiç şans tanımayan Çorlulu sporcular sergiledikleri takım ruhu ve disiplinli oyunla sahadan galip ayrılarak taraftarlarını gururlandırdı. Bu galibiyet, takımı zirve yolunda bir adım daha ileriye taşıdı.

 

Başkan Sarıkurt'tan Kutlama

 

Maçın ardından bir kutlama mesajı yayımlayan Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, takımın başarısını gönülden tebrik etti. Başkan Sarıkurt, “Türkiye Voleybol 2. Ligi’nde Tekirdağ Voleybol İhtisas Kulübü’nü 3-  0 gibi net bir skorla mağlup eden ÇBSK Voleybol Takımı’mızı gönülden kutluyorum. Filede elde edilen bu önemli galibiyette emeği geçen tüm sporcularımızı ve teknik ekibimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum. Sporcularımızın azmi ve kararlılığı bizlere büyük gurur yaşattı. Çorlu Belediyesi olarak her zaman sporun ve sporcumuzun yanında olmaya devam edeceğiz.” dedi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve trakyaolay.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
dini chat plastik çember mekan bizim almanya chat sohbet cinsel sohbet sohbet mobil sohbet