2000
20002

Edirne’de 2 milyon TL’lik kaçak ürün ele geçirildi

Asayiş 02.03.2026 - 20:24, Güncelleme: 02.03.2026 - 21:33
 

Edirne’de 2 milyon TL’lik kaçak ürün ele geçirildi

Edirne İl Emniyet Müdürlüğü’nün düzenlediği iki ayrı operasyonda piyasa değeri yaklaşık 2 milyon TL olan kaçak parfüm ve akıllı kol saati ele geçirildi. Olaylarla ilgili iki şüpheli hakkında adli işlem başlatıldı.
EDİRNE (İGFA) - Edirne İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, kaçakçılığın önlenmesine yönelik yürütülen çalışmalar kapsamında iki ayrı operasyona imza attı. İlk operasyonda, uluslararası yolcu taşımacılığı yapan bir firmaya ait ve şüphe üzerine durdurulan yolcu otobüsünde arama gerçekleştirildi. Yapılan kontrollerde çok sayıda kaçak parfüm ele geçirildi. İkinci operasyonda ise Bulgaristan’dan Türkiye’ye giriş yapan bir otomobilde arama yapıldı. Aramada, piyasa değeri yüksek olduğu değerlendirilen çok sayıda akıllı kol saati ele geçirildi. Toplam piyasa değeri yaklaşık 2 milyon TL olan kaçak ürünlere el konulurken, olaylarla ilgili iki şüpheli hakkında adli işlem başlatıldı. Edirne İl Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, halkın huzur ve güvenliği için her türlü kaçakçılıkla mücadelenin kararlılıkla sürdürüleceği vurgulandı.
Edirne İl Emniyet Müdürlüğü’nün düzenlediği iki ayrı operasyonda piyasa değeri yaklaşık 2 milyon TL olan kaçak parfüm ve akıllı kol saati ele geçirildi. Olaylarla ilgili iki şüpheli hakkında adli işlem başlatıldı.

EDİRNE (İGFA) - Edirne İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, kaçakçılığın önlenmesine yönelik yürütülen çalışmalar kapsamında iki ayrı operasyona imza attı.

İlk operasyonda, uluslararası yolcu taşımacılığı yapan bir firmaya ait ve şüphe üzerine durdurulan yolcu otobüsünde arama gerçekleştirildi. Yapılan kontrollerde çok sayıda kaçak parfüm ele geçirildi. İkinci operasyonda ise Bulgaristan’dan Türkiye’ye giriş yapan bir otomobilde arama yapıldı. Aramada, piyasa değeri yüksek olduğu değerlendirilen çok sayıda akıllı kol saati ele geçirildi.

Toplam piyasa değeri yaklaşık 2 milyon TL olan kaçak ürünlere el konulurken, olaylarla ilgili iki şüpheli hakkında adli işlem başlatıldı.

Edirne İl Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, halkın huzur ve güvenliği için her türlü kaçakçılıkla mücadelenin kararlılıkla sürdürüleceği vurgulandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve trakyaolay.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
dini chat giftcardmall/mygift Penis Büyütme Ameliyatı Meme Büyütme Ankara Burun Estetiği Ankara Lazer Epilasyon Ankara Lazer Epilasyon Ankara Dövme Sildirme Ankara Lazer Epilasyon Çayyolu Lazer Epilasyon Konya Cilt Bakımı Konya Kıl Dönmesi Tedavisi Ankara Hemoroid Tedavisi Ankara Meme Ultrasonu Ankara Radyolog Ankara Selülit Tedavisi Konya Göz Kapağı Estetiği Ankara