2000
20002

İstanbul Silivri açıklarında 3,5 büyüklüğünde deprem

Gündem (AA) - Anadolu Ajansı | 31.07.2025 - 13:54, Güncelleme: 31.07.2025 - 18:19
 

İstanbul Silivri açıklarında 3,5 büyüklüğünde deprem

Marmara Denizi’nde, Silivri açıklarını merkez alan bir deprem meydana geldi. AFAD’dan yapılan açıklamaya göre, depremin büyüklüğü 3,5 olarak ölçüldü.
AFAD’ın internet sitesinde yer alan bilgilere göre, Marmara Denizi’nin Silivri açıklarında saat 13.36’da 3,5 büyüklüğünde bir sarsıntı kaydedildi. Depremin derinliği ise 9,91 kilometre olarak tespit edildi. (İLKHA)
Marmara Denizi’nde, Silivri açıklarını merkez alan bir deprem meydana geldi. AFAD’dan yapılan açıklamaya göre, depremin büyüklüğü 3,5 olarak ölçüldü.

AFAD’ın internet sitesinde yer alan bilgilere göre, Marmara Denizi’nin Silivri açıklarında saat 13.36’da 3,5 büyüklüğünde bir sarsıntı kaydedildi.

Depremin derinliği ise 9,91 kilometre olarak tespit edildi. (İLKHA)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve trakyaolay.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
dini chat plastik çember mekan bizim almanya chat sohbet cinsel sohbet sohbet mobil sohbet