2000
20002

Lüleburgaz Belediyesi korolarından yeni yıl konseri

Sanat 29.12.2025 - 15:59, Güncelleme: 29.12.2025 - 20:30
 

Lüleburgaz Belediyesi korolarından yeni yıl konseri

Lüleburgaz Belediyesi’nin Sevgi, Çoksesli Çocuk ve Gençlik Koroları, yeni yıl konseriyle müzik severleri bir araya getirdi. Gecede, ‘Dere Geliyor Dere’ adlı Lüleburgaz türküsü, Türk besteci Nevit Kodallı’nın yorumu ile Çoksesli Çocuk Korosu tarafından ilk kez seslendirildi.
TRAKYA 2000 - Lüleburgaz Belediyesi bünyesinde çalışmalarını sürdüren Sevgi, Çoksesli Çocuk ve Gençlik koroları, Yeni Yıl Konseri ile müzik severlerle buluştu. 28 Aralık’ta Lüleburgaz Yıldızları Sanat Akademisi (LYSA) Cahit Irgat sahnesinde düzenlenen yeni yıl konserini Lüleburgaz Belediye Başkan Yardımcısı Anıl Sülçen ile çok sayıda vatandaş takip etti. Levent Dağ ve Burcu Şimşek Dağ şefliğinde çalışmalarını sürdüren Sevgi, Çoksesli Çocuk ve Gençlik korolarının konserinde çoksesli müziğin evrensel dili, yeni yıl atmosferiyle birleştirilerek müzikseverlere benzersiz bir deneyim sunuldu. Gecede ‘Dere Geliyor Dere’ adlı Lüleburgaz türküsü, Türk besteci Nevit Kodallı’nın yorumu ile Çoksesli Çocuk Korosu tarafından ilk kez seslendirildi. Yaklaşık 1 saat süren konserin ardından koro üyeleri dakikalarca ayakta alkışlandı. Lüleburgaz Belediye Başkan Yardımcısı Anıl Sülçen gecenin sonunda koro üyelerine teşekkür ederek hatıra fotoğrafı çektirdi.   Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı
Lüleburgaz Belediyesi’nin Sevgi, Çoksesli Çocuk ve Gençlik Koroları, yeni yıl konseriyle müzik severleri bir araya getirdi. Gecede, ‘Dere Geliyor Dere’ adlı Lüleburgaz türküsü, Türk besteci Nevit Kodallı’nın yorumu ile Çoksesli Çocuk Korosu tarafından ilk kez seslendirildi.

TRAKYA 2000 - Lüleburgaz Belediyesi bünyesinde çalışmalarını sürdüren Sevgi, Çoksesli Çocuk ve Gençlik koroları, Yeni Yıl Konseri ile müzik severlerle buluştu.

28 Aralık’ta Lüleburgaz Yıldızları Sanat Akademisi (LYSA) Cahit Irgat sahnesinde düzenlenen yeni yıl konserini Lüleburgaz Belediye Başkan Yardımcısı Anıl Sülçen ile çok sayıda vatandaş takip etti.

Levent Dağ ve Burcu Şimşek Dağ şefliğinde çalışmalarını sürdüren Sevgi, Çoksesli Çocuk ve Gençlik korolarının konserinde çoksesli müziğin evrensel dili, yeni yıl atmosferiyle birleştirilerek müzikseverlere benzersiz bir deneyim sunuldu.

Gecede ‘Dere Geliyor Dere’ adlı Lüleburgaz türküsü, Türk besteci Nevit Kodallı’nın yorumu ile Çoksesli Çocuk Korosu tarafından ilk kez seslendirildi.

Yaklaşık 1 saat süren konserin ardından koro üyeleri dakikalarca ayakta alkışlandı.

Lüleburgaz Belediye Başkan Yardımcısı Anıl Sülçen gecenin sonunda koro üyelerine teşekkür ederek hatıra fotoğrafı çektirdi.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve trakyaolay.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.