2000
20002
k mustafa 1

Milletvekili Özcan: Tekirdağ’da 6 Bin 865 konut yapılacak

Gündem 31.10.2025 - 08:13, Güncelleme: 31.10.2025 - 11:53
 

Milletvekili Özcan: Tekirdağ’da 6 Bin 865 konut yapılacak

Tekirdağ Milletvekili Mestan Özcan, “Yüzyılın konut projesi” kapsamında Tekirdağ’ın tüm ilçelerine toplam 6 bin 865 konut yapılacağı müjdesini verdi. Başvurular 10 Kasım – 19 Aralık 2025 tarihleri arasında yapılacak.
TRAKYA 2000 - AK Parti Tekirdağ Milletvekili Mestan Özcan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın öncülüğünde başlatılan Yüzyılın Konut Projesi kapsamında Tekirdağ’da 6 bin 865 sosyal konutun inşa edileceğini açıkladı. Özcan, projenin Çorlu’dan Şarköy’e kadar kentin her ilçesine yayıldığını ve yaşam kalitesini artıracağını belirtti. AK Parti Tekirdağ Milletvekili Mestan Özcan, Yüzyılın Konut Projesi kapsamında Tekirdağ genelinde 6 bin 865 konut yapılacağını belirterek ilçelere göre yerleri de paylaştı. Özcan, “Bu proje ile sadece binalar değil, vatandaşlarımızın huzurla yaşayacağı yeni mahalleler inşa ediyoruz. Her ilçemizde belirlenen bölgelerde modern, dayanıklı ve çevreci konutlar yükselecek,” dedi. Projeye göre Tekirdağ’da yapılacak konutların yerleri ve sayıları şöyle: Çerkezköy: Kızılpınar Mevkii – 1.300 konut, Çorlu: Kemalettin, Muhittin ve Nusratlı Mahalleleri – 1.500 konut, Ergene: Velimeşe Mahallesi, Kırkgöz Mevkii – 400 konut, Kapaklı: Kapaklı ve Yankağıl Mahalleleri – 1.500 konut, Süleymanpaşa: Köseilyas ve Zafer Mahalleleri – 1.000 konut, Malkara: Hacıevhat Mahallesi – 235 konut, Marmaraereğlisi: Valilik önerisiyle belirlenecek hazine arazisi – 60 konut, Muratlı: Mera alanı içerisinde üretilecek – 200 konut, Saray: Büyükyoncalı ve Bozoba Mahalleleri – 320 konut, Şarköy: İstiklal Mahallesi – 350 konut, Hayrabolu: Çalışmalar planlama aşamasında. Başvurular 10 Kasım – 19 Aralık 2025 tarihleri arasında yapılabilecek. Teslimatlar ise 2027 Mart ayı itibarıyla başlayacak. Vatandaşlara yüzde 10 peşinat, 240 ay vade ve uygun taksit imkânı sağlanacak. Milletvekili Mestan Özcan, “Tekirdağ’ımızın her köşesinde vatandaşlarımızın yüzünü güldürecek bu projede emeği geçen Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a ve Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığımıza teşekkür ediyorum. Bu yatırımlar, Tekirdağ’ın geleceğine yapılan en güçlü hizmettir,” dedi.  
Tekirdağ Milletvekili Mestan Özcan, “Yüzyılın konut projesi” kapsamında Tekirdağ’ın tüm ilçelerine toplam 6 bin 865 konut yapılacağı müjdesini verdi. Başvurular 10 Kasım – 19 Aralık 2025 tarihleri arasında yapılacak.

TRAKYA 2000 - AK Parti Tekirdağ Milletvekili Mestan Özcan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın öncülüğünde başlatılan Yüzyılın Konut Projesi kapsamında Tekirdağ’da 6 bin 865 sosyal konutun inşa edileceğini açıkladı. Özcan, projenin Çorlu’dan Şarköy’e kadar kentin her ilçesine yayıldığını ve yaşam kalitesini artıracağını belirtti.

AK Parti Tekirdağ Milletvekili Mestan Özcan, Yüzyılın Konut Projesi kapsamında Tekirdağ genelinde 6 bin 865 konut yapılacağını belirterek ilçelere göre yerleri de paylaştı. Özcan, “Bu proje ile sadece binalar değil, vatandaşlarımızın huzurla yaşayacağı yeni mahalleler inşa ediyoruz. Her ilçemizde belirlenen bölgelerde modern, dayanıklı ve çevreci konutlar yükselecek,” dedi.

Projeye göre Tekirdağ’da yapılacak konutların yerleri ve sayıları şöyle: Çerkezköy: Kızılpınar Mevkii – 1.300 konut, Çorlu: Kemalettin, Muhittin ve Nusratlı Mahalleleri – 1.500 konut, Ergene: Velimeşe Mahallesi, Kırkgöz Mevkii – 400 konut, Kapaklı: Kapaklı ve Yankağıl Mahalleleri – 1.500 konut, Süleymanpaşa: Köseilyas ve Zafer Mahalleleri – 1.000 konut, Malkara: Hacıevhat Mahallesi – 235 konut, Marmaraereğlisi: Valilik önerisiyle belirlenecek hazine arazisi – 60 konut, Muratlı: Mera alanı içerisinde üretilecek – 200 konut, Saray: Büyükyoncalı ve Bozoba Mahalleleri – 320 konut, Şarköy: İstiklal Mahallesi – 350 konut, Hayrabolu: Çalışmalar planlama aşamasında.

Başvurular 10 Kasım – 19 Aralık 2025 tarihleri arasında yapılabilecek. Teslimatlar ise 2027 Mart ayı itibarıyla başlayacak. Vatandaşlara yüzde 10 peşinat, 240 ay vade ve uygun taksit imkânı sağlanacak.

Milletvekili Mestan Özcan, “Tekirdağ’ımızın her köşesinde vatandaşlarımızın yüzünü güldürecek bu projede emeği geçen Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a ve Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığımıza teşekkür ediyorum. Bu yatırımlar, Tekirdağ’ın geleceğine yapılan en güçlü hizmettir,” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve trakyaolay.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
dini chat giftcardmall/mygift Penis Büyütme Ameliyatı Meme Büyütme Ankara Burun Estetiği Ankara Lazer Epilasyon Ankara Lazer Epilasyon Ankara Dövme Sildirme Ankara Lazer Epilasyon Çayyolu Lazer Epilasyon Konya Cilt Bakımı Konya Kıl Dönmesi Tedavisi Ankara Hemoroid Tedavisi Ankara Meme Ultrasonu Ankara Radyolog Ankara Selülit Tedavisi Konya Göz Kapağı Estetiği Ankara