Milletvekili Sarıçam ve Diktaş Trakya tarımı için bakanlığı ziyaret etti
Milletvekili Sarıçam ve Diktaş Trakya tarımı için bakanlığı ziyaret etti
Kırklareli Milletvekili Sarıçam ve Tekirdağ Milletvekili Diktaş, Trakya tarımının güçlendirilmesi için sektör temsilcileriyle birlikte Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Ahmet Bağcı’yı ziyaret etti.
TRAKYA 2000 – AK Parti Kırklareli Milletvekili Ahmet Gökhan Sarıçam, AK Parti Tekirdağ Milletvekilimiz ve MKYK Üyesi Gökhan Diktaş, Trakya Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Mahmut Şahin, yerel tohum yetiştiricileri ile birlikte Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Ahmet Bağcı’yı makamında ziyaret ettiler.
Kırklareli Milletvekili Ahmet Gökhan Sarıçam ziyaretle ilgili şunları söyledi, “Ziyaretimizde; Trakya bölgemizde tarımsal üretimin güçlendirilmesi, yerli ve milli tohumun yaygınlaştırılması, çiftçimizin desteklenmesi ve sürdürülebilir tarım politikaları üzerine verimli istişarelerde bulunduk.
Misafirperverlikleri ve tarım sektörümüze verdikleri destek için Tarım ve Orman Bakan Yardımcımız Sayın Ahmet Bağcı’ya teşekkür ediyor, bölgemiz ve üreticilerimiz adına hayırlı olmasını diliyorum.”
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.
