2000
20002
k mustafa 1

Suriye'de doğal gaz boru hattına sabotaj

Dünya 15.10.2026 - 19:27, Güncelleme: 16.10.2026 - 00:31
 

Suriye'de doğal gaz boru hattına sabotaj

Şaddadi şehrine yaklaşık 60 kilometre uzaklıktaki El-Arabidi bölgesinde bulunan "Cabsah" doğal gaz ihracat boru hattına bir saldırı düzenlendi.
TRAKYA 2000 - Suriye Petrol Şirketi,, Şaddadi şehrine yaklaşık 60 kilometre uzaklıktaki El-Arbidi bölgesinde bulunan El-Cabsah doğal gaz ihracat boru hattının hedef alındığını ve ateşe verildiğini duyurdu. Şirketin basın ofisi, olayla ilgili gelişmeleri ve etkilerinin kontrol altına alınması için uzman makamların yakından takip ettiğini belirtti. Yetkililer, özel ekiplerin bölgeyi izole ettiğini ve hedef konumun öncesindeki ve sonrasındaki vanaları kapattığını, ayrıca itfaiye, güvenlik ve emniyet ekiplerinin de çevredeki alanı güven altına aldığını sözlerine ekledi. 19 Ağustos'ta Suriye Petrol Şirketi, El-Cabsah doğal gaz tesisinden çıkan doğal gaz boru hattında bir patlama meydana geldiğini ve bunun sonucunda boru hattından gaz pompalama işleminin durduğunu duyurmuştu. Şirket, patlamanın ardından kuyuların izole edildiğini, emniyet vanalarının kapatıldığını ve tüm sahanın güven altına alındığını, personelin ise gerekli ekipmanların emniyete alınması ve onarım çalışmalarının aralıksız devam ettiğini belirtti. Şirket tarafından o dönemde açıklanan ilk soruşturmalar, patlamanın kasıtlı bir sabotaj eylemi sonucu meydana geldiğini göstermiş, soruşturmanın ilgili makamlarla koordineli olarak devam ettiğini ve faillerin peşine düşüleceğini belirtmişti. (İLKHA)
Şaddadi şehrine yaklaşık 60 kilometre uzaklıktaki El-Arabidi bölgesinde bulunan "Cabsah" doğal gaz ihracat boru hattına bir saldırı düzenlendi.

TRAKYA 2000 - Suriye Petrol Şirketi,, Şaddadi şehrine yaklaşık 60 kilometre uzaklıktaki El-Arbidi bölgesinde bulunan El-Cabsah doğal gaz ihracat boru hattının hedef alındığını ve ateşe verildiğini duyurdu.

Şirketin basın ofisi, olayla ilgili gelişmeleri ve etkilerinin kontrol altına alınması için uzman makamların yakından takip ettiğini belirtti.

Yetkililer, özel ekiplerin bölgeyi izole ettiğini ve hedef konumun öncesindeki ve sonrasındaki vanaları kapattığını, ayrıca itfaiye, güvenlik ve emniyet ekiplerinin de çevredeki alanı güven altına aldığını sözlerine ekledi.

19 Ağustos'ta Suriye Petrol Şirketi, El-Cabsah doğal gaz tesisinden çıkan doğal gaz boru hattında bir patlama meydana geldiğini ve bunun sonucunda boru hattından gaz pompalama işleminin durduğunu duyurmuştu.

Şirket, patlamanın ardından kuyuların izole edildiğini, emniyet vanalarının kapatıldığını ve tüm sahanın güven altına alındığını, personelin ise gerekli ekipmanların emniyete alınması ve onarım çalışmalarının aralıksız devam ettiğini belirtti.

Şirket tarafından o dönemde açıklanan ilk soruşturmalar, patlamanın kasıtlı bir sabotaj eylemi sonucu meydana geldiğini göstermiş, soruşturmanın ilgili makamlarla koordineli olarak devam ettiğini ve faillerin peşine düşüleceğini belirtmişti. (İLKHA)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve trakyaolay.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
dini chat giftcardmall/mygift Penis Büyütme Ameliyatı Meme Büyütme Ankara Burun Estetiği Ankara Lazer Epilasyon Ankara Lazer Epilasyon Ankara Dövme Sildirme Ankara Lazer Epilasyon Çayyolu Lazer Epilasyon Konya Cilt Bakımı Konya Kıl Dönmesi Tedavisi Ankara Hemoroid Tedavisi Ankara Meme Ultrasonu Ankara Radyolog Ankara Selülit Tedavisi Konya Göz Kapağı Estetiği Ankara