2000
20002

Halk Ekmek elektriğini kendisi üretiyo

Ekonomi 07.08.2025 - 14:12, Güncelleme: 07.08.2025 - 14:14
 

Halk Ekmek elektriğini kendisi üretiyo

Çerkezköy Belediyesi’nce hizmete açılan Halk Ekmek Fabrikası, çatı kısmına monte edilen güneş enerji panelleri sayesinde kendi elektriğini kendi üretmeye başladı.
TRAKYA 2000 - Çerkezköy Belediyesi İklim ve Sıfır Atık Müdürlüğü tarafından hayata geçirilen All in Green projesi kapsamında Halk Ekmek Fabrikası çatısına güneş enerji santrali kurulduğunu belirten Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Güneşle tasarrufa, doğayla dönüşüme devam ediyoruz! IPA projemiz All in Green kapsamında, yeşil uygulamalarla dönüştürdüğümüz alanlarımızdan biri olan Halk Ekmek Fabrikamızın çatısına Güneş Enerjisi Santrali (GES) kurduk” dedi. Kurulumu tamamlanan güneş enerji sistemi sayesinde Çerkezköy Belediyesi Halk Ekmek Fabrikası’nın elektrik ihtiyacının yüzde 80’inin artık güneşten karşılanacağını sözlerine ekleyen Başkan Vahap Akay, “Bu sayede hem temiz ve sürdürülebilir enerji kullanacak hem de önemli ölçüde enerji tasarrufu sağlayacağız. Güneşten gelen güçle, doğaya ve bütçeye dost çözümler üretmeye devam edeceğiz” açıklamalarında bulundu. Belediye Başkanı Vahap Akay, “3 Mayıs 2023 tarihinde açılışını yaptığımız Halk Ekmek Fabrikamız sayesinde Çerkezköylü hemşerilerimizi sağlıklı, hijyenik ve ucuz ekmekle buluşturmanın gurur ve mutluluğunu yaşıyoruz. Şimdi de Avrupa Birliği hibe fonu ile fabrikamızın çatısında oluşturduğumuz güneş enerji sistemi sayesinde buradaki elektrik ihtiyacımızın yaklaşık yüzde 80’lik kısmını kendimiz üretiyoruz. Kentimiz için hayırlı olsun” ifadelerini kullandı. 
Çerkezköy Belediyesi’nce hizmete açılan Halk Ekmek Fabrikası, çatı kısmına monte edilen güneş enerji panelleri sayesinde kendi elektriğini kendi üretmeye başladı.

TRAKYA 2000 - Çerkezköy Belediyesi İklim ve Sıfır Atık Müdürlüğü tarafından hayata geçirilen All in Green projesi kapsamında Halk Ekmek Fabrikası çatısına güneş enerji santrali kurulduğunu belirten Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Güneşle tasarrufa, doğayla dönüşüme devam ediyoruz! IPA projemiz All in Green kapsamında, yeşil uygulamalarla dönüştürdüğümüz alanlarımızdan biri olan Halk Ekmek Fabrikamızın çatısına Güneş Enerjisi Santrali (GES) kurduk” dedi.

Kurulumu tamamlanan güneş enerji sistemi sayesinde Çerkezköy Belediyesi Halk Ekmek Fabrikası’nın elektrik ihtiyacının yüzde 80’inin artık güneşten karşılanacağını sözlerine ekleyen Başkan Vahap Akay, “Bu sayede hem temiz ve sürdürülebilir enerji kullanacak hem de önemli ölçüde enerji tasarrufu sağlayacağız. Güneşten gelen güçle, doğaya ve bütçeye dost çözümler üretmeye devam edeceğiz” açıklamalarında bulundu.

Belediye Başkanı Vahap Akay, “3 Mayıs 2023 tarihinde açılışını yaptığımız Halk Ekmek Fabrikamız sayesinde Çerkezköylü hemşerilerimizi sağlıklı, hijyenik ve ucuz ekmekle buluşturmanın gurur ve mutluluğunu yaşıyoruz. Şimdi de Avrupa Birliği hibe fonu ile fabrikamızın çatısında oluşturduğumuz güneş enerji sistemi sayesinde buradaki elektrik ihtiyacımızın yaklaşık yüzde 80’lik kısmını kendimiz üretiyoruz. Kentimiz için hayırlı olsun” ifadelerini kullandı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve trakyaolay.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
dini chat plastik çember mekan bizim almanya chat sohbet cinsel sohbet sohbet mobil sohbet