20002

Şarköy 'de küreme ve tuzlama çalışmalarını aralıksız sürdürüyor

Gündem 13.01.2026 - 19:05, Güncelleme: 13.01.2026 - 19:05
 

Şarköy 'de küreme ve tuzlama çalışmalarını aralıksız sürdürüyor

Şarköy Belediyesi, kent genelindeki hizmetlerini sürdürürken; Pazar akşamı itibarıyla başlayan kar yağışı nedeniyle oluşabilecek olumsuzluklara karşı kar küreme ve tuzlama çalışmalarını aralıksız şekilde devam ettiriyor.
TRAKYA 2000 - Vatandaşlarımızın güvenliği ile ulaşımın kesintisiz sürmesi için gerekli tüm tedbirleri alan ekipler; kent merkezi, ana arterler ve kırsal mahallelerde sahada görev yapmayı sürdürüyor. Özellikle okul, hastane ve diğer kritik kamu kurumlarının çevresi ile ana güzergâhların açık kalması ve köy içi ulaşımın sağlanması için ekipler teyakkuz hâlinde çalışmalarını yürütüyor. Başkan VAR: “Kar Yağışıyla Birlikte Sahadaki Çalışmalarımızı Tüm Hızıyla Sürdürüyoruz” “Pazar günü gece saatlerinde başlayan kar yağışıyla birlikte, kent genelindeki kritik noktalar ve kırsal mahallelerimizde kar küreme ve tuzlama çalışmalarımızı başlattık. Hemşehrilerimizin günlük yaşamını olumsuz etkileyebilecek durumları en aza indirmek ve ulaşımın güvenli şekilde devamını sağlamak adına ekiplerimizle sahada görev başındayız. Kar yağışının kentimize bolluk ve bereket getirmesini temenni ediyorum” dedi.  
Şarköy Belediyesi, kent genelindeki hizmetlerini sürdürürken; Pazar akşamı itibarıyla başlayan kar yağışı nedeniyle oluşabilecek olumsuzluklara karşı kar küreme ve tuzlama çalışmalarını aralıksız şekilde devam ettiriyor.

TRAKYA 2000 - Vatandaşlarımızın güvenliği ile ulaşımın kesintisiz sürmesi için gerekli tüm tedbirleri alan ekipler; kent merkezi, ana arterler ve kırsal mahallelerde sahada görev yapmayı sürdürüyor. Özellikle okul, hastane ve diğer kritik kamu kurumlarının çevresi ile ana güzergâhların açık kalması ve köy içi ulaşımın sağlanması için ekipler teyakkuz hâlinde çalışmalarını yürütüyor.

Başkan VAR: “Kar Yağışıyla Birlikte Sahadaki Çalışmalarımızı Tüm Hızıyla Sürdürüyoruz”

“Pazar günü gece saatlerinde başlayan kar yağışıyla birlikte, kent genelindeki kritik noktalar ve kırsal mahallelerimizde kar küreme ve tuzlama çalışmalarımızı başlattık. Hemşehrilerimizin günlük yaşamını olumsuz etkileyebilecek durumları en aza indirmek ve ulaşımın güvenli şekilde devamını sağlamak adına ekiplerimizle sahada görev başındayız. Kar yağışının kentimize bolluk ve bereket getirmesini temenni ediyorum” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve trakyaolay.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
dini chat giftcardmall/mygift